2 gedachten over “1998, Darren

 1. Cis van Heertum

  Wat mooi! Ik wist niet dat deze ‘jongen’ (hij heet Darren) al op de site stond! Binnenkort een betere foto van deze mooie tekening, die Frans heeft gemaakt voor het veertigjarig huwelijk van mijn ouders.

  Reageren
 2. Frank van Lamoen

  De foto waarvan hier een mooie uitsnede is te zien heb ik gemaakt toen we de tekening aanboden aan de ouders van Cis. Frans maakte de tekening op ons verzoek aan de hand van een stuk of wat portretfoto’s van Darren die ik voor die gelegenheid had gemaakt. Het knuffeldier is een toevoeging van Frans. Wie zijn portretten een beetje beter kent ziet in de omgeving ervan vaak iets dat te maken heeft met de persoon.
  De tekening is gedateerd ‘februari 1998’.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *