Crossroads

Hallo,

Onlangs vertelde Chris dat Frans een in memoriam site heeft. Met veel plezier heb ik deze prachtige site bezocht. Ik wil je hiervoor bedanken, hij zou er trots op zijn.

Frans was mijn buurman en een goede vriend. We hebben veel boeiende conversaties gehad.

Ik heb nog wat foto’s gezocht. Ze zijn in de Crossroads getrokken door Michel Verlinden. Ik hoop dat je ze kan gebruiken.

Groetjes,

 Suzy Gerarts

Een gedachte over “Crossroads

  1. Tineke van Wilsum

    Waarom weet ik niet maar opeens moest ik aan je denken.we hebben in Holten gewoond en jij kwam graag bij ons.samen met mijn man Ben werkte je in Deventer bij de tandtechniek.En we hebben schilderijen van je in ons bezit.het moeten wel haast je eerste werken geweest zijn.ze zijn van Jesus Christ superstar,waar we samen naar toe zijn geweest.ook kon je prachtig piano spelen.Jammer dat je zo vroeg gestorven bent. Tineke en Ben

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *