Welkom

Welkom aan iedereen die Frans en/of zijn werken kent. Wees alsjeblieft vrij om berichten of reacties te plaatsen die over Frans gaan, zoals herinneringen, anekdotes, foto’s en dergelijke. Ze mogen, inclusief eventuele afbeeldingen, ook gestuurd worden naar heptalogos@gmail.com. Ik zal ze dan voor je plaatsen.

De berichten op deze home-pagina staan op volgorde van plaatsing, de nieuwste bovenaan. Ze zijn ook allemaal te vinden in het menu bovenaan de pagina, dat is bedoeld voor betere overzichten van de werken, waarop je soms meermaals kunt doorklikken.

4 gedachten over “Welkom

 1. Cis van Heertum

  Dag Sander,

  Ik ben blij dat deze site er is om Frans’ leven en werken te vieren, en heel veel dank voor al het werk dat je er al in hebt gestopt. Er staan al heel veel mooie dingen op, en ik hoop dat er nog vele zullen volgen.

  Hartelijke groet,

  Cis

  Reageren
  1. Ingrid

   Idem! Sander een mooi eerbetoon!!

   Heel fijn dat de muziekstukken te beluisteren zijn nu, ik heb hem al meer dan 14 geleden voor het laatst horen spelen denk ik, fijn om me terug in sferen van weleer te begeven, helaas zonder zijn aanwezigheid..

   Bedankt!

   Reageren
 2. Gerard van Menxel

  Dag Sander. In oktober 2013 kon ik er niet bij zijn. Je kent me daarom niet maar ik was een goeie vriend van Frans. Niet alleen cafévriend al begon het daar natuurlijk. Bij het ontwaken vanmorgen was Frans in mijn gedachten. Waarom geen herdenking organiseren, dacht ik. Ik contacteerde Chris De Schepper en hij gaf me jouw naam en de site. Gaan we ervoor? Het zal vlug juli zijn…
  Hierbij een paar foto’s van een schilderij dat Frans van mijn dochter Sine maakte in 2000. De locatie is de Slijkhoek of Kakkershoek. De bocht in de Schelde ter hoogte van het Noordkasteel. Bocht…. waar slib, vuil en stront aanspoelen. Al eeuwenlang. Rond 2000 was het een thuis voor een aantal jongeren. Wat is er van hen geworden?
  Ik heb nog wel wat memorablia liggen. Moet eens zoeken..
  Beste groeten, Gerard

  PS Hoe plaats ik die foto?

  Reageren
 3. Gerard van Menxel

  Luminisme. Inderdaad. Het schilderij dat Frans van mijn dochter maakte, is een mooi voorbeeld.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *